Algemene voorwaarden en condities

Algemene Voorwaarden

Door lid te worden van Sophie de Ruiter geef je automatisch aan dat je het eens bent met deze algemene voorwaarden en de privacy statement van Sophie de Ruiter

Algemeen

Sophiederuiter.nl (Sophie de Ruiter) is een online shop-concept voor vrouwen (en mannen!) die graag online shoppen. Op Sophie de Ruiter vind je illustraties.

Lid worden van Sophie de Ruiter is gratis en zonder enige verplichtingen. Aan het Sophie de Ruiter lidmaatschap kun je geen enkel recht ontlenen.
 

Aansprakelijk

Leden van Sophie de Ruiter zijn zelf verantwoordelijk voor de verstrekte persoonsgegevens. Sophie de Ruiter aanvaardt geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor fouten of gebreken in de door gebruikers verstrekte informatie. Daarnaast aanvaardt Sophie de Ruiter geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor de handelingen van leden op of buiten de website.

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. Sophie de Ruiter doet altijd haar best om de genoemde websites te controleren op relevantie en onderwerp. Desondanks kunnen wij  je nooit garanderen dat er geen onjuiste informatie staat op de site.

Jouw gegevens

Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht. Je hebt altijd zelf de keuze of je gegevens wilt invoeren. Om gebruik te kunnen maken van een aantal diensten is het invoeren van persoonsgegevens ook niet noodzakelijk. Voor het gebruik van andere diensten verlangen wij wel dat persoonsgegevens worden ingevoerd. Het is mogelijk dat je geen gebruik kunt maken van sommige diensten als je geen persoonsgegevens aan Sophie de Ruiter.nl verstrekt. Bij het inschrijven geef je ons je persoonlijke gegevens.

 

Privacy

Je persoons- en adresgegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.  Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat Sophie de Ruiter.nl over jouw juiste adres gegevens beschikt. Daarnaast gebruiken we je gegevens om de Sophie de Ruiter nieuwsbrief toe te sturen.

Overige bepalingen

Partijen zijn gehouden feiten en omstandigheden, die in het kader van de opdracht aan de andere partij ter kennis komen, vertrouwelijk te behandelen. 

Sophie de Ruiter gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij zullen deze alleen gebruiken als in deze voorwaarden aangegeven en uiteraard altijd binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Op de overeenkomst tussen jou en Sophie de Ruiter  is het Nederlands recht van toepassing. De rechter die bevoegd is tot het kennisnemen van geschillen tussen jou en Sophie de Ruiter  is de rechter in het arrondissement waar  Sophie de Ruiter is gevestigd, of de volgens de wet bevoegde rechter, dit ter keuze van Sophie de Ruiter.

Alle rechten voorbehouden.

Op het materiaal dat op deze site te vinden is rusten rechten van intellectuele eigendom. Sophie de Ruiter geeft de bezoeker geen toestemming om kleine delen van de site te kopiëren voor eigen gebruik en je mag de informatie niet openbaar maken of vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Sophie de Ruiter. Mocht je menen een recht te bezitten op een beeld op deze site, neem dan contact op zodat je credits vermeld worden.


Retourneren

Is de illustratie toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren.
Je hebt 2 dagen bedenktijd. Meld je retour aan door een mail te sturen aan contact@sophiederuiter.nl en vermeld daarin je naam, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Na het versturen van de email ontvangt u een reactie met daarin de gegevens en informatie over het terug sturen van je illustraties. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Rhoon.
Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.
We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer als je de order al betaald hebt.LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je  product(en) en reden van retour te vermelden.

 

– Als het product beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
– De kosten van retourzending zijn voor de afzender
– Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.